rolluiken de schryver logo footer

Windvast & al dan niet automatisch gestuurd

Ga voor screens op maat

Wil u hitte en insecten buitenhouden? Ga dan voor screens op maat van Rolluiken De Schryver. Omdat onze screens windvast zijn, hangen ze niet in vouwen of beginnen ze niet te flapperen. Het enige waarop u dient te letten, is dat u de screens niet nat oprolt en ze goed laat opdrogen na een regenbui.

Qua afwerking heeft u de keuze uit in– of opbouwscreens in allerlei kleuren en materialen. Die kan u via een schakelaar, een afstandsbediening of uw smartphone besturen.

Extra functionaliteiten die tot de mogelijkheden behoren, zijn zonne– en temperatuursensoren. Dankzij die sensoren zullen uw screens automatisch zakken of stijgen bij de ingestelde hoeveelheid zon of temperatuur.

Hittewerend & kostenbesparend

Vermijd vervelende reflectie met zonwering

Net als screens is zonwering uiterst geschikt om hitte buiten te houden en uv-stralen te weren. U bepaalt steeds zelf hoeveel licht u binnenlaat en u kan eenvoudig de temperatuur in uw pand regelen. Zo zal u heel wat kosten op uw energiefactuur besparen.

Nadat wij uw gekozen zonwering hebben geplaatst, zal u bovendien geen last meer hebben van een storende reflectie in uw computer– of televisiescherm. Ook uw meubelen zullen niet meer verkleuren door schadelijke uv-stralen.

Overtuigd door de voordelen? Aarzel dan niet om ons te contacteren en wij zitten met u samen om de ideale zonwering of screens uit te zoeken.

Screens of zonwering op maat aankopen?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!